Workshop Movement Based Learning

Je merkt dat je kind vastloopt. Dat het leren lastig is, dat het heel gevoelig is, dat het snel boos wordt of zich slecht kan concentreren, dat het motorisch allemaal niet even soepel loopt. 

Dan kan deze workshop wel eens een eye-opener zijn. Je gaat beter begrijpen waar dit alles vandaan komt. Wat er voor nodig is om je als kind goed te kunnen ontwikkelen. Dit is een praktische en lichaamsgerichte workshop waarbij je veel nieuwe informatie krijgt en die je nieuwe inzichten geeft. Hierna heb je tools, de 7 basisoefeningen, de Building Blocks, in handen die je levenslang kunt toepassen. Bij je kind, maar ook bij alle anderen om je heen. 

De Building Blocks zorgen ervoor dat je

  • je beter kunt focussen
  • je beter je aandacht bij je werk kan houden
  • je begrijpt je omgeving beter
  • je kunt beter communiceren
  • je hebt minder moeite met het organiseren van je werk, maar ook van je lijf  
  • je soepeler en makkelijker kan bewegen.

All movements has to do with building a good foundation (Cecilia Koester)

Movement Based Learning (MBL) is ontwikkeld door de Amerikaanse Cecilia Koester vanuit het werken met kinderen met ‘special needs’, speciale behoeften. Ze is jarenlang leerkracht geweest en zag dat door bewegingen als o.a. de Building Blocks, kinderen grotere stappen maakten dan men ooit had durven hopen.

Cecilia was dit jaar voor de vierde keer in Nederland en elke keer ben ik hierbij geweest. Cecilia is een fantastische vrouw om les van te krijgen. Heel positief en motiverend. Elke jaar leer ik van haar bij. Ik ben zelfs bij haar in opleiding om de uitgebreidere, 4-daagse cursus, over een poos zelf te mogen geven. 

In deze ééndaagse workshop laat ik je kennismaken met het fantastische werk van Cece. Iets wat iedere ouder, leerkracht, en iedereen die met kinderen/ mensen werkt, zou moeten weten. Heel graag geef ik dit aan zoveel mogelijk mensen door. Zodat zoveel mogelijk anderen er baat bij zullen hebben.

De Building Blocks zijn met ieder kind, ieder persoon, mobiel of niet, uit te voeren.

Op dinsdag 13 november 2018 van 9.30 tot 17.00 uur is de volgende workshop.

De kosten zijn  € 155,00 per persoon. 

Klik hier als je je aan wilt melden

Alle rechten voorbehouden - © 2019